Therapeutische werking infrarood bij behandeling reuma

Infrarood biedt snel verlichting bij pijn en stijfheid!

Wist u dat de therapeutische werking van infrarood een positief effect op de behandeling van reuma heeft? Het gebruik van een infrarood deken biedt namelijk snel verlichting bij pijn en stijfheid. Dit komt doordat de deken de spierwerking bevordert, u helpt ontspannen en een positieve uitwerking op het gehele lichaam heeft. Hierdoor bent u verzekerd van een goede nachtrust en kunt u er de volgende dag weer tegenaan! De infrarood deken is geschikt voor jong en oud. Voor meer informatie over de therapeutische werking van infrarood bij het behandelen van reuma verwijzen we u door naar dit informatieve artikel.

De therapeutische werking van infrarood

De stralingswarmte van een infrarood deken werkt lokaal en dringt diep in het lichaam door. Dit zorgt voor een goede doorbloeding van de weefsels en een toename van de soepelheid. De infrarood straling heeft dus een therapeutische werking bij de behandeling van reuma. Daarnaast beperkt de werking van de deken zich niet alleen tot versoepeling en pijnverlichting. De deken zorgt ook voor:

  • Bevordering van de nier- en huidfunctie;
  • Stimulering van vetverbranding en de bevordering van het afvoeren van afvalstoffen;
  • Ondersteuning van het immuunsysteem en bespoediging van het herstel van lichaamscellen.

Daarom koopt u bij infrarooddeken.nl!

Wij hebben ruime kennis over de therapeutische werking van infrarood bij de behandeling van reuma. Infrarooddeken.nl levert dan ook uitsluitend hoogwaardige producten voorzien van één jaar garantie. Tevens wordt uw bestelling al binnen 2-3 werkdagen (indien op voorraad) geleverd via PostNL en betaalt u veilig via iDeal. Hebt u nog vragen over het effect van infrarood bij de behandeling van reuma of over onze producten? We staan u graag persoonlijk te woord via 0411-622393 of info@infrarooddeken.nl!

Reacties zijn gesloten.