Ontzuren en ontgiften door infrarood

In het boek ‘Jonger door ontzuren’ van Sang Whang, ingenieur, wetenschapper, uitvinder en houder van een groot aantal patenten, wordt beschreven hoe men het lichaam dat door opgehoopte afvalstoffen is ‘vervuild’, hiervan kan verlossen.

Het verouderingsproces, dat bij de start van het leven begint, is een opeenhoping van niet uitgescheiden afvalstoffen. Ook als onze voeding geen schadelijke stoffen bevat, ontstaan hieruit afvalstoffen die wij moeten verwijderen. Als er schadelijk stoffen in onze voeding zitten, ontstaan hieruit giftige afvalstoffen. Het lichaam moet de afvalstoffen ontgiften en afvoeren.

Zure afvalstoffen gaan in buurt van haarvaten zitten die zo verstopt raken

Opdat het bloed deze zure afvalberg goed zou kunnen bereiken, moet de lichaamstemperatuur verhoogd worden zodat de haarvaatjes zich verwijden. Het warme bloed kan niet alleen de afvalstoffen sneller bereiken, deze lossen ook beter op in het warme bloed. Een vuile vaat is makkelijker af te spoelen onder warm dan onder koud water.

Over het algemeen zijn oudere afvalstoffen omgeven door verstopte haarvaten. Als u afvalstoffen die 10 jaar oud zijn kunt bereiken en weggooien wordt, u feitelijk 10 jaar jonger. Vandaar de uitspraak: ‘Jonger door ontzuren’.

Er zijn verschillende manieren om de interne temperatuur van het lichaam te verhogen:

  • Trainen, hardlopen of fietsen (Training heeft vele positieve effecten op ons lichaam);
  • Het nemen van een heet bad of een hete sauna;
  • Het gebruik van een infrarooddeken/mat of een infrarode sauna.

Sang Whang geeft de voorkeur aan de infrarood methode. De reden daarvoor is dat het geen speciale moeite vergt. Voor de andere methodes, zoals training, een heet bad of een hete sauna, moet u tijd uittrekken. Onze levensstijl maakt het zeer moeilijk om deze methodes langer dan 6 maanden vol te houden.

Verder wordt in dit boek ook aangeraden om basisch water te drinken.

Wij raden iedereen die dit artikel interessant vindt aan om dit boek te lezen (ISBN: 978-94-91597-00-8)

Reacties zijn gesloten.