Infrarood deken zorgt voor vermindering pijn bij reuma

De directe warmte geeft een ontspannende ervaring voor de spieren!

Wordt u behandeld voor reuma of een aanverwante aandoening? Dan hebt u ongetwijfeld last van stijfheid en spier- en gewrichtspijnen. Wist u dat het regelmatig gebruik van een infrarood deken uw pijn vermindert? De infrarood deken bevordert namelijk de spierwerking, het geeft ontspanning en heeft een positieve uitwerking op het gehele lichaam. Dit zorgt voor een goede nachtrust waardoor u de druk van het dagelijks leven weer goed aankunt. Geschikt voor zowel jong als oud! Wilt u meer weten over infrarood en pijnvermindering bij reuma? Lees dan dit informatieve artikel.

De werking van een infrarood deken

Door de lokale werking van infrarood dringt de stralingswarmte diep in het lichaam door, raken de weefsels goed doorbloed en neemt de soepelheid toe. Het gebruik van een infrarood deken is dus een waardevolle aanvulling op de behandeling van reuma. Echter, de deken zorgt niet alleen voor vermindering van de pijn. De infrarood deken:

  • Bevordert ook een goede nier- en huidfunctie;
  • Stimuleert vetverbranding en bevordert de afvoer van afvalstoffen;
  • Ondersteunt het immuunsysteem en bespoedigt het herstel van lichaamscellen.

Waarom kopen bij infrarooddeken.nl?

Het team van infrarooddeken.nl heeft veel kennis over het gebruik van infrarood dekens in relatie tot de behandeling van reuma en levert uitsluitend kwaliteitsproducten. We bieden dan ook één jaar garantie op al onze producten. Daarnaast wordt uw bestelling binnen slechts 2-3 werkdagen (mits op voorraad) via PostNL geleverd en bieden we de mogelijkheid om veilig te betalen via iDeal. Hebt u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? We staan u graag persoonlijk te woord. Hiervoor kunt u bellen met 0411-622393 of een bericht sturen naar info@infrarooddeken.nl!

 

 

Reacties zijn gesloten.