De therapeutische werking van infrarood bij fibromyalgie

Infrarood helpt bij de bestrijding van symptomen zoals spierpijn en stijfheid!

Als u last heeft van fibromyalgie of een andere reumatische aandoening, dan kampt u ongetwijfeld met spierpijn en stijfheid. En dat kan een zware wissel op uw leven trekken. Gelukkig kunt u daar ook iets aan doen. De infrarood deken heeft namelijk een therapeutische werking op uw lichaam. Het helpt uw spierwerking te bevorderen, het ontspant uw lichaam en heeft een algehele, positieve uitwerking. In dit informatieve artikel kunt u meer lezen over de therapeutische werking van infrarood in relatie tot fibromyalgie en andere reumatische aandoeningen.

Hoe infrarood een therapeutische werking bij fibromyalgie heeft

Infrarood heeft een therapeutische werking en is daarom een waardevolle aanvulling op de behandeling van onder andere fibromyalgie. Door de lokale werking van de infrarood deken dringt de warmte diep in het lichaam door. Dit heeft een positief effect op spier- en gewrichtspijnen. Naast pijnbestrijding gaan er van infrarood tal van andere effecten uit, zoals:

  • Het stimuleren van de vetverbranding;
  • Het ondersteunen van het immuunsysteem;
  • Het bevorderen van de huid- en nierfunctie;
  • Het bevorderen van de afvoer van afvalstoffen;
  • Het bespoedigen van het herstel van lichaamscellen.

Daarom kiest u voor infrarooddeken.nl!

Om mee te beginnen beschikt het infrarooddeken.nl team over ruime kennis van infrarood en de therapeutische werking ervan bij reumatische aandoeningen zoals fibromyalgie. Daarnaast leveren wij uitsluitend producten van hoogstaande kwaliteit met één jaar garantie. Verder bent u (mits op voorraad) verzekerd van een snelle levertijd van 2-3 werkdagen en verzenden we via PostNL. Natuurlijk kunt u bij ons veilig betalen via iDeal. Wilt u meer weten over onze infrarood deken of service? Neem dan telefonisch contact op via 0411-622393 of per email via info@infrarooddeken.nl!

Reacties zijn gesloten.